< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - miercuri, 16 decembrie 2009

Pamela Anderson, mai batrana ca niciodata (FOTO)

Blonda Pamela Anderson si-a pierdut din stralucirea de alta data si pare mai batrana si mai obosita decat de obicei. Imbracata intr-un costum de lycra rosu, in doua piese, cu manusi, halat decorat cu 20.000 de cristale Swarovski si sandale cu talpa exagerat de mare, iepurasul Playboy a incercat sa-si uimeasca audienta cu o serie miscari de pantomima in cadrul spectacolului de debut din Londra, insa fara nici un succes, titreaza, miercuri, "Mail Online".

Fostul star al serialului TV "Baywatch" a interpreta rolul duhului din lampa lui Aladin, in timpul reprezentatiei, care a avut loc la New Wimbledon Theatre. Iar ca un tribut pentru rolul care a transformat-o intr-o vedeta a culturii pop, Pamela si-a facut intrarea pe o placa de surf plina de sclipici.

"Costumul meu este atat de frumos. Este putin burlesque, ceea ce-mi place, iar intrarea este putin periculoasa", a marturisit iepurasul Playboy. Vedeta nascuta in Canada, care are doi fii cu fostul ei sot, Tommy Lee, Brandon, 12 ani, si Dulan, 11 ani, va fi vedeta spectacolului pana pe 27 decembrie.

R.R.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=47398&data=2009-12-16