< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - marti, 18 martie 2008

Concert Bon Jovi, la Bucuresti, pe 22 iulie

Cocert Bon Jovi, la Bucuresti, pe 22 iulie. Era deja stabilit ca Bon Jovi va concerta in Grecia si s-a confirmat si prezenta lor in Bulgaria, iar un membru al echipei ce organizeaza concertul in Grecia a anuntat pe forum si restul datelor de concert din Europa. ^http://drycounty.com/jovitalk/showthread.php?t=44332^

Inca nu se stie locatia si nici pretul biletelor la concertul Bon Jovi.

"Daca vreti sa vedeti Bon Jovi in cel mai bun spectacol din ultimii 25 de ani, veniti la aceste concerte", a declarat si chitaristul Richie Sambora, intr-un comunicat de presa.

"Sa putem in sfarsit sa cantam in aceste parti ale Europei, in care n-am mai fost de mult timp, e foarte emotionant; suntem nerabdatori si vom canta o multime de chestii pe care nu le-ati mai auzit demult", a declarat claparul David Bryan.

Datorita cererii mari de bilete din Europa si al sprijinului permanent venit din partea fanilor europeni, membrii Bon Jovi au decis ca trebuie sa-si recompenseze admiratorii cu mai multe concerte pe acest continent.

Astfel, ei si-au adugat in agenda urmatoarele spectacole: Italia (Milano -12 iulie), Grecia (Atena -14 iulie), Croatia (Zagreb-16 iulie), Bulgaria (Sofia-18 iulie), Turcia (Istanbul -20 iulie), Romania (Bucuresti -22 iulie), Ungaria (Budapesta-23 iulie), Polonia (Varsovia-25 iulie), Letonia (Riga-27 iulie), Estonia (Talin-28 iulie) si Rusia (St. Petersburg-30 iulie; Moscova-1 august).

ZIUA ONLINE

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=4656&data=2008-03-18