< Imprimare >      ZIUA ONLINE - FAPT DIVERS - miercuri, 18 noiembrie 2009

Romeo si Julieta din Bulgaria: Pentru ca familiile nu erau de acord cu dragostea lor, doi adolescenti s-au aruncat imbratisati in fata trenului

O poveste de iubire dintre doi tineri din Bulgaria s-a sfarsit tragic, transmite ProTv.

Cum familiile nu le acceptau relatia, adolescentii s-au hotarat sa moara impreuna si s-au aruncat in fata unui tren. Numai ca baiatul a scapat.

Tragedia a indoliat una dintre cele mai sarace zone din nord-vestul Bulgariei. Toata lumea stia povestea de dragoste dintre Tzvetan, 15 ani, si Albena, cu un an mai mare.

Erau impreuna de doi ani, insa parintii Albenei nu aprobau relatia, fiindca cel care le iubea fiica era din neam de tigani saraci. Dupa ce au incercat fara succes sa fuga impreuna, cei doi tineri au ajuns la concluzia ca numai moartea ii poate uni mai presus de orice.

Trupurile lor au fost gasite de-o parte si de alta a unei linii de cale ferata. Conductorul le-a povestit anchetatorilor ca a apucat sa vada doi tineri imbratisati, pe sine. Albena a murit pe loc, iar Tzvetan a fost transportat la spital cu rani grave. Medicii au reusit sa-l stabilizeze si spera sa-l poata opera in urmatoarele zile.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=45158&data=2009-11-18