< Imprimare >      ZIUA ONLINE - FAPT DIVERS - miercuri, 11 noiembrie 2009

Violata si impuscata in fata de chiar fostul iubit - FOTO SOCANT

Un adolescent din Cleveland, SUA, a fost condamnat la 27 de ani de inchisoare dupa ce si-a violat si mutilat fosta iubita, scrie, recent, weathernet5.com.

Juan Ruiz si Johanna Orozco au devenit iubiti inca din timpul liceului. Dupa un an si jumatate de relatie, adolescentul a devenit extrem de gelos si agresiv. Johanna nu a mai vrut sa continue relatia, fapt care l-a scos din minti pe baiat. Intr-o seara, acesta a intrat pe furis in camera ei si, sub amenintarea cutitului, a violat-o. A amenintat ca daca va spune cuiva despre aceasta intamplare, o va omori.

Pentru ca fata le-a povestit parintilor cosmarul prin care a trecut, Juan a pus la cale un plan diabolic de razbunare. A impuscat-o pe fata direct in fata. Adolescenta a scapat ca prin minune, insa a ramas desfigurata astfel ca a fost nevoita apeleze la mai multe operatii se reconstructie a fetei.

Aflat in arest, Juan Ruiz a inceput sa planga cand a vazut-o pentru prima data, pe fata, dupa incident. Tanarul si-a cerut scuze fostei iubite si familiei sale, dupa care si-a recunoscut vina in fata judecatorului. Baiatul a fost condamnat la 27 de ani de inchisoare.

Johanna a declarat ca se pregateste sa dea la facultate si ca isi doreste ca, intr-o zi, sa le poata ajuta pe tinerele care au fost traumatizate, la fel ca ea.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=44558&data=2009-11-11