< Imprimare >      ZIUA ONLINE - ACTUALITATE - marti, 10 noiembrie 2009

Comisia de Aparare solicita aprobarea lui Traian Basescu pentru audierea lui Degeratu in cazul Hayssam

Comisia de Aparare din Camera Deputatilor va trimite, miercuri, o adresa presedintelui Traian Basescu pentru a-i solicita aprobarea audierii consilierului prezidential Constantin Degeratu, dupa ce generalul le-a transmis ca are nevoie de acordul lui Basescu, informeaza NewsIn.

"Domnul Degeratu ne-a comunicat ca este dispus sa se prezinte in fata Comisiei pentru a prezenta date legate de intalnirea cu Omar Hayssam. Ne-a spus ca este o deschidere sincera din partea domniei sale, dar ca pentru a participa la sedinta Comisiei are nevoie de aprobarea presedintelui Traian Basescu. Ne-a sfatuit sa-i adresam presedintelui o solicitare in acest sens. Comisia va trimite miercuri o adresa domnului Basescu, prin care il vom ruga sa dispuna audierea domnului general Degeratu la sedinta Comsiei pentru a primi direct de la prima sursa amanunte cu privire la discutia pe care domnul consilier de stat a avut-o in 2005, cu Omar Hayssam", a declarat, marti, vicepresedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, George Scutaru.

Potrivit lui Scutaru, audierea lui ConstantinDegeratu ar putea avea loc peste doua saptamani, in cazul in care saptamana viitoare Parlamentul nu va lucra.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=44467&data=2009-11-10