< Imprimare >      ZIUA ONLINE - PREZIDENTIALE 2009 - marti, 10 noiembrie 2009

UPDATE ORA 20:48 Klaus Johannis: Crin Antonescu are sanse reale sa ajunga presedinte

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat, marti, dupa intalnirea pe care a avut-o cu Crin Antonescu, ca a discutat cu acesta despre mersul campaniei si despre situatia politica din Romania, transmite NewsIn, citandu-l pe purtatorul de cuvant al Primariei, Mirela Gligore.

"Am discutat despre situatia politica actuala din Romania si despre mersul campaniei electorale. Consider ca domnul Crin Antonescu este bine pozitionat in aceasta campanie. A fost o vizita privata de lucru'', a spus Johannis, potrivit lui Gligore.

Intrebat daca liderul liberal are sanse sa castige Presedintia, Klaus Johannis a declarat ca Crin Antonescu are "cu certitudine sanse reale de a ajunge presedinte", transmite Realitatea TV.

Candidatul PNL la Presedintie, Crin Antonescu, s-a intalnit, marti, cu primarul Sibiului, Klaus Johannis, timp de aproximativ 45 de minute, insa niciunul dintre ei nu a dorit sa faca declaratii dupa incheierea discutiilor. Antonescu a refuzat, dupa intalnire sa faca precizari asupra discutiilor avute. "Imi face placere sa discut politica cu domnul Johannis", s-a multumitel sa declare. Primarul Johannis nu a facut nici o declaratie la sfarsitul intalnirii, insa, ulterior, la insistentele presei, a transmis o declaratie prin intermediul purtatorului de cuvant al primariei.

Potrivit unor surse din Primaria Sibiu, unde a avut loc intalnirea, Antonescu a sosit in jurul orei 16.15 si a plecat in jurul orei 17.00.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=44448&data=2009-11-10