< Imprimare >      ZIUA ONLINE - FAPT DIVERS - marti, 10 noiembrie 2009

S-a prefacut ca are cancer, de frica sa nu fie parasit de iubita

O femeie din SUA a povestit ca iubitul ei s-a prefacut ca are cancer in faza terminala, de frica ca ea isi dorea sa puna capat relatiei lor, scrie, marti, ntnews.com.au.

Ingrozita, tanara a spus ca iubitul ei se prefacea ca merge la chimioterapie si chiar s-a ras in cap, pentru a fi mai convingator. Totodata, acesta i-a spus fetei ca a pierdut un testicol din cauza cancerului, medicii inlocuindu-l cu unul artificial.

Femeia a povestit ca a aflat de minciuna cand s-a prezentat la spitalul Royal Darwin, pentru a-si vizita partenerul. Medicii i-au spus atunci ca numele iubitului sau nu apare in computer iar doctorii sai nu exista, in realitate. Pus in fata faptului implinit, barbatul a recunoscut ca nu este bolnav.

Doar ca tanara a ramas acum cu o datorie de 2.500 de dolari, bani pe care ii imprumutase pentru tratamentul iubitului sau, "bolnav". Si, mai mult de atat, femeia a descoperit ca iubitul sau avea si o amanta, de la care luase bani cu imprumut. Daca barbatul nu-i va inapoia datoria, cel mai probabil, tanara il va da in judecata.

R.P.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=44442&data=2009-11-10