< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - sambata, 7 noiembrie 2009

Negoita: Lista membrilor Guvernului va cuprinde democrat-liberali si independenti

Premierul desemnat Liviu Negoita a declarat luni, inainte de sedinta saptamanala a Biroului Permanent National al PD-L, ca va depune in dupa-amiaza aceleiasi zile, in Parlament, lista guvernului pe care se afla democrat-liberali si reprezentanti ai independentilor, precizand ca nu a obtinut sprijin din partea UDMR in discutiile din cursul diminetii, de la Palatul Victoria.

El nu a vrut sa ofere mai multe informatii despre formula guvernamentala cu care intentioneaza sa se prezinte in fata Parlamentului, precizand doar ca lista cu ministri va fi cunoscuta luni dupa-amiaza.

Liviu Negoita a facut cateva precizari si in legatura cu discutiile cu liderul UDMR, Marko Bela, spunand ca 'i-a multumit acestuia pentru eleganta de care a dat dovada acceptand sa se intalneasca cu premierul desemnat si i-a explicat ca dorinta sa este de avea un guvern cu puteri legitime, votat de Parlament'.

'Domnul Marko Bela mi-a explicat ca UDMR are o alta optiune asa ca azi voi merge cu lista guvernului in Parlament si acesta sa decida', a afirmat Liviu Negoita.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=44204&data=2009-11-07