< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - sambata, 7 noiembrie 2009

Pambuccian a refuzat postul de ministru al Comunicatiilor, oferit de Negoita

Premierul desemnat, Liviu Negoita, i-a propus liderului grupului parlamentar al minoritatilor, Varujan Pambuccian, sa ocupe postul de ministru al Comunicatiilor in guvernul pe care il va forma, portofoliu refuzat insa de acesta, au declarat surse oficiale, citate de Mediafax, potrivit Antena3.

"Negoita i-a propus lui Pambuccian sa preia conducerea Ministerului Comunicatiilor, daca Parlamentul va acorda votul de investitura Guvernului sau, dar liderul grupului minoritatilor a refuzat oferta", au aratat sursele citate.

Pambuccian a confirmat informatia, precizand ca oferta nu trebuie tratata ca o "moneda de schimb" pentru un eventual sprijin acordat la votul din Parlament Guvernului Negoita.

"Am fost intrebat daca nu vreau sa preiau Ministerul Comunicatiilor, dar am refuzat si i-am spus premierului desemnat, pe care il respect foarte mult, ca nu vreau functii administrative. Eu sunt mai bun in zona de strategie, nu poti fi bun in toate domeniile. Oferta nu este o moneda de schimb, a fost o propunere pentru mine, nu pentru grupul minoritatilor", a spus Pambuccian.

Premierul desemnat, Liviu Negoita, s-a intalnit din nou, duminica, la sediul Guvernului, cu lideri PDL, grupul minoritatilor si parlamentari independenti, pentru discutii privind formarea Cabinetului.

Varujan Pambuccian este membru al Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor din Camera Deputatilor.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=44198&data=2009-11-07