< Imprimare >      ZIUA ONLINE - ACTUALITATE - miercuri, 4 noiembrie 2009

Primaria Sectorului 2: Romanii trebuie "sa stampileasca" trei buletine de vot

Intr-un demers informativ referitor la scrutinul prezidential din 22 noiembrie, Primaria Sectorului 2 precizeaza ca romanii trebuie "sa stampileasca" trei buletine de vot, informeaza NewsIn.

"Romanii trebuie sa stampileasca (sic!) trei buletine de vot la alegerile din 22 noiembrie", este titlul subliniat, scris cu litere mari, ingrosate, al comunicatului trimis de Primarie locuitorilor sectorului 2 al Capitalei.

"Primarul Neculai Ontanu a dispus sa se intreprinda toate masurile necesare pentru asigurarea conditiilor optime de votare la cele 203 sectii permanente organizate in 56 de unitati de invatamant preunviersitar de stat pentru cei aproximativ 330.000 de locuitori ai sectorului 2 care au acest drept constitutional", se mai arata in comunicatul semnat de Mariana Georgescu, director in Primarie, si de seful serviciului de relatii cu presa, Anatol Albu.

Pe 21 octombrie, primarul social-democrat al sectorului 2, Neculai Ontanu, si-a anuntat, intr-o declaratie de presa, sprijinul pentru candidatura lui Traian Basescu pentru un nou mandat de presedinte al Romaniei, considerand ca acesta a dovedit ca are "dorinta de schimbare a Romaniei".

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=43778&data=2009-11-04