< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - miercuri, 4 noiembrie 2009

Nunta de cosmar: S-au trezit cu un tort din polistiren, in locul unuia de ciocolata

Un cuplu de tineri recent casatoriti aproape s-a inecat de rusine, cand tortul de nunta s-a dovedit a fi din polistiren. Mireasa, Aimee West a platit 300 de euro pentru un tort cu trei etaje, decorat cu flori si glazura din ciocolata alba si neagra. Dar a fost socata in momentul in care se pregatea sa il taie, impreuna cu mirele Tony, cand a descoperit ca e un tort fals, potrivit "The Sun".

Ingrozita, Aimee, de 27 de ani, a taiat un strat de glazura de ciocolata, dupa care a dat de un strat de polistiren alb. "A fost un soc groaznic. M-am simtit atat de jenata in fata familiei si a prietenilor. Era o ocazie speciala si surpriza trebuia sa fie glazura de pe tort, numai ca acesta lipsea", a declarat mireasa.

Ea si Tony, in varsta de 26 de ani, s-au casatorit in Cipru si au zburat acasa pentru petrecere la un hotel de lux. Au comandat tortul la o firma din orasul lor natal, Llanelli, West Wales. Dar cu cateva ore inainte de inceperea petrecerii, Aimee a descoperit ca firma uitase sa pregateasca tortul.

"Si-au recunoscut greseala si mi-au spus sa nu-mi fac griji, pentru ca o sa-mi faca rost de tort. Au aparut seara si tortul a fost pus pe o masa, ca sa-l vada toti. Ne pregateam sa-l taiem, cand cineva a descoperit ca oamenii care l-au adus au lasat patru straturi de aluat de tort la receptia hotelului. Asta ne-a dat de banuit si cand mama a verificat tortul, a descoperit ca era facut din polistiren", a povestit Aimee.

In urma celor intamplate, cei doi miri au dat firma de dulciuri in judecata si au primit 345 de euro recompensa. Judecatorul Marjorie Taylor le-a spus ca ar fi obtinut mai mult, daca ar fi filmat taierea tortului si ar fi vandut-o unei emisiuni tv gen "Camera ascunsa".

Karen Williams, directoarea companiei, a acuzat o neintelegere. "In momentul in care m-a contactat Aimee, era prea tarziu sa fac un tort cum se cuvine. Nu as fi avut timpul necesar sa-l coc si sa-l si pun la rece. I-am explicat ca o sa-i trimit un tort artificial, e ceva obisnuit pe la nunti in zilele noastre. M-am oferit sa le dau banii inapoi, asa ca nu trebuia sa ma dea in judecata", a explicat Williams. Femeia are un termen de trei luni ca sa le dea banii inapoi si sa le achite si costurile de judecata.

C.G.M.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=43752&data=2009-11-04