< Imprimare >      ZIUA ONLINE - PREZIDENTIALE 2009 - marti, 3 noiembrie 2009

Sever Voinescu: Daca n-ar fi fost Traian Basescu, as fi votat cu Crin Antonescu

Sever Voinescu, purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu, candidat la alegerile prezidentiale, a declarat in cadrul emisiunii "Eu cu cine votez?", transmisa de REALITATEA.NET, cu cine ar vota, daca in cursa prezidentiala nu ar fi Traian Basescu.

"Daca n-ar fi fost Traian Basescu, as fi votat cu Crin Antonescu. Mi-e simpatic Crin Antonescu. Este un domn civilizat, dar si-a iesit din fire in aceasta campanie. A intrat in tonul asta dur. Este o persoana cu care imi face placere sa beau o cafea din cand in cand", a declarat Sever Voinescu.

Purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu a vorbit si despre ceilalti candidati care au intrat in cursa pentru Cotroceni.

"La Sorin Oprescu, apreciam aerul sau rebel, dar a devenit extrem de grobian. Cu Kelemen Hunor, am fost coleg. Pare un om serios. La Mircea Geoana, imi place perseverenta. Este complet gol pe dinauntru si de aceea a avut o anduranta uimitoare. Omul se tine acolo", a mai spus Sever Voinescu.

Voinescu a mai declarat ca Basescu are o personalitate marcanta si este convins convins ca va castiga si al doilea mandat si "va fi un om influent in partid".

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=43606&data=2009-11-03