< Imprimare >      ZIUA ONLINE - FAPT DIVERS - vineri, 23 octombrie 2009

Supa de fetus uman, delicatesa pentru chinezii cu dare de mana (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE!)

La mai putin de o saptamana de cand au aparut in presa imagini socante cu tineri care omoara un individ, dupa care il fierb si il mananca, un alt set de fotografii postate pe Internet oripileaza o lume intreaga.

Am auzit cu totii de pornirile barbare ale chinezilor in materie de alimentatie, insa asta le intrece pe toate. Mai nou, chinezii cu stare se "delecteaza" cu supa de fetus uman, scrie, vineri, protv.ro. Un fel de mancare pe cat de greu de digerat, pe atat de exclusivist, intrucat o portie costa in jur de 4000 de dolari.

In supa se mai adauga si o serie de ierburi extrem de scumpe si foarte rare si o... bucata de placenta. Totul se fierbe la foc mic timp de opt ore, dupa care se serveste intr-un bol. Chinezii sustin ca supa de fetus este extrem de benefica pentru intretinerea conditiei fizice si a sanatatii, ba, mai mult, are chiar proprietati afrodiziace.

Incredibil este ca "ingredientele umane" sunt procurate chiar de la parintii copiilor nenascuti, contra unor sume considerabile.

Vezi si imagini cu tinerii care ciopartesc un om si il mananca: ^http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-10-17&id=41824&kword=canibali^

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=42429&data=2009-10-23