< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - joi, 15 octombrie 2009

Au dat in judecata agentia de turism, dupa ce si-au petrecut vacanta intr-o croaziera pentru homosexuali

Un cuplu italian a actionat in judecata directorii unui vas de linie pentru 3.000 de euro, pentru ca nu li s-a spus ca vacanta pe care au platit-o, o vor petrece in ceea ce s-a vrut a fi prima croaziera pentru homosexuali organizata in aceasta tara, titreaza, joi, "Mail Online".

Sotul si sotia, al caror nume nu au fost facute publice, au spus ca au fost foarte jenati cand au observat cunoscuti, despre care nu stiau ca au alte orientari, pe vas. In ciuda acuzatiilor venite din partea grupurilor de homosexuali, ei neaga ca ar fi homofobi.

Cei doi, originari din Terni in apropiere de Perugia, au rezervat biletele pentru croaziera in urma cu o luna, din orasul spaniol Barcelona. Insa in momentul in care au ajuns in port au descoperit nava inconjurata de reporteri, care efectuau reporaje despre ''Revuelta gay cruise'', prima croaziera exclusiv pentru homosexuali.

"I-am dat in judecata pentru o compensatie de 3.000 de euro. Nu am primit nici un raspuns. Nu este vorba de discriminare, insa nu s-au putut distra deloc din cauza ca au fost foarte jenati. Nimeni nu le-a spus unde merg. Au fost singurul cuplu din 1.500 de pasageri si in toate cele trei zile au fost doar evenimente dedicate homosexualilor", a declarat avocatul celor doi.

R.R.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=41666&data=2009-10-15