< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - joi, 15 octombrie 2009

Jessica Simpson, deschisa ideii de a-si gasi un nou iubit pe Internet

Dupa despartirea de iubitul sau,Tony Romo, Jessica Simpson isi cauta deja alta jumatate, prin toate mijloacele pe care le are la dispozitie. Recent, ea a declarat revistei "People" faptul ca este deschisa optiunii de a-si gasi un nou prieten, prin intermediul Internetului.

"Trebuie sa spun ca nu am incercat niciodata sa-mi gasesc dragostea online", a recunoscut artista in varsta de 29 de ani. Intrebata daca va face acest lucru, Jessica a raspuns ca este posibil.

In iulie, artista a pus punct relatiei cu fotbalistul Tony Romo cu care forma un cuplu din noiembrie 2007. In prezent, Jessica lucreaza la noua sa emisiune tv, un reality show intitulat "The Price of Beauty". In cadrul sau, artista va calatori in lumea intreaga pentru a cunoaste femei obisnuite, intr-o incercare de a descoperi cateva simboluri ale culturii pop locale care cauta pe cont propriu frumusetea. Astfel ca Jessica va studia moda locala, obiceiurile culinare si regimurile de infrumusetare. Mai mult, ea va participa la unele dintre practicile extreme pe care le va descoperi, mai noteaza sursa citata.

C.G.M.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=41613&data=2009-10-15