< Imprimare >      ZIUA ONLINE - ACTUALITATE - joi, 15 octombrie 2009

Traian Bsescu a avut o convorbire telefonic cu premierul moldovean Vladimir Filat despre suplimentarea numrului de secii de votare din R.Moldova

Prim-ministrul Vladimir Filat a avut, in dimineaa zilei de joi, o convorbire telefonic cu Preedintele Romaniei, Traian Bsescu, precizeaz un comunicat al Executivului R.Moldova.

"In cadrul convorbirii au fost abordate probleme de ordin general ce vizeaz relaiile dintre cele dou ri. Interlocutorii au discutat despre preconizata deschidere a unui numr suplimentar de secii de votare pe teritoriul Republicii Moldova pentru scrutinul electoral din Romania, despre intenia de a deschide noi secii consulare ale Romaniei in Republica Moldova", se spune in comunicat.

"In cadrul convorbirii a fost abordat i problema semnrii Acordului privind micul trafic la frontier. Vladimir Filat a optat pentru urgentarea lucrului in direcia respectiv i a primit asigurri din partea Preedintelui Romaniei c vor fi intreprinse aciunile necesare in acest sens", se arat in incheiere.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=41588&data=2009-10-15