< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - vineri, 18 septembrie 2009

Tinta electorala a lui Crin Antonescu: Oamenii din orasele din vest si nehotaratii

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Slatina, ca tinta sa in campania pentru alegerile prezidentiale va fi electoratul marilor orase din vestul tarii si alegatorii nehotarati, informeaza NewsIn.

"Timpul in campanie este scurt si, ca atare, trebuie stabilite niste tinte. Efortul trebuie bine dozat. Voi incerca sa recastig electoratul PNL, fiind prezent mai mult intr-o anumita zona a tarii. Tinta mea va fi electoratul marilor orase din zona de vest a tarii. Evident, o preocupare aparte voi acorda si electoratului nehotarat", a spuscandidatul PNL la alegerile prezidentiale.

Liderul PNLa negat orice intelegere pre-electorala cu PDL si PSD sau candidatii acestor formatiuni politice la presedintie. "Intre oamenii politici exista intotdeauna discutii, de tot felul. Eu va spun ca PNL nu a avut si nu va avea discutii cu PDL sau PSD sau candidatii acestor partide. Dupa primul tur de scrutin, vom vedea'', a afirmat Antonescu.

Crin Antonescu despre posibilitatea revenirii ''gruparii Stolojan'': ''PNL nu e bordel''

Pe de alta parte, lideul PNL a exclus orice posibilitate de revenire in partid a gruparii "Stolojan", indiferent de modul cum vor evolua lucrurile pe scena politica. Intrebat ce ar face daca unii membri ai PDL ar dori sa se reintoarca in PNL in cazul in care Traian Basescu ar candida si ar pierde alegerile,Antonescu a raspuns ca "PNL este un partid, nu bordel" si cine a plecat nu mai are ce cauta inapoi, transmite NewsIn.

"PNL este un partid, nu bordel. Cineva care a plecat din partid, a dat cu piatra, nu mai are ce cauta inapoi. Va inchipuiti ca dupa ce au plecat si au facut ce au facut mai pot veni inapoi? Nu!", a spusAntonescu. In opinia liderului liberal, problema traseismului politic este una care ar trebui rezolvata cat mai curand, pentru a duce la "insanatosirea" clasei politice.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost prezent vineri, la Slatina, pentru a participa la lucrarile Delegatiei Permanente a PNL Olt, in cadrul careia au fost discutate probleme organizatorice legate de modul cum se va desfasura campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

Z. O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=39012&data=2009-09-18