< Imprimare >      ZIUA ONLINE - SPORT - vineri, 18 septembrie 2009

Gigi Becali: Suporterii Stelei sunt parazitii societatii!

Finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, i-a ''taxat'', vineri, cu apelativul ''parazitii societatii'', pe suporterii stelisti care au mers la stadionul Steaua, la primul antrenament pentru a-l contesta pe noul antrenor Mihai Stoichita.

"Aia care au mers la stadion la ora asta sunt niste vagabonzi. Abia asteapta sa faca scandal la Steaua. Astia care fac scandal nu sunt fani, sunt vagabonzi si alcoolisti. Nu tine la mine vrajeala asta pe care o fac ei. Ce au cautat acolo la ora asta? Nu au servici? Sa se duca la munca! Suporterii Stelei sunt parazitii societatii!", a declarat Becali, informeaza Antena 3.

Mai mult, Gigi Becali a admis ca isi facuse calculul sa scape de Cristiano Bergodi inca de cand l-a adus pe Panduru, insa acesta a ''apucat'' sa promita suporterilor ca nu ii va lua locul pe banca italianului .

"Pe Panduru l-am luat sa-l pun in locul lui Bergodi, dar a facut o declaratie aiurea. Bergodi simtea, era putin agitat cand l-a intrebat Panduru inainte de meci daca n-are oameni care sa bata lovituri libere si penaltiuri! A inceput sa spuna ca <<ce te intereseaza, nu e treaba ta>>'', a dezvaluit Becali.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=38974&data=2009-09-18