< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - vineri, 18 septembrie 2009

Michael Jackson avea o "lista neagra" cu dusmani, sustine fostul sau manager

Noi amanunte din ultimele zile ale regelui pop continua sa apara, la mai bine de trei luni de la decesul sau. Asa se face ca, recent, a fost dezvaluit faptul ca Michael Jackson avea o "lista neagra", a celor pe care ii considera dusmani.

Potrivit "The Sun", fostul manager al artistului, Dieter Wiesner, a declarat ca el insusi a intocmit acea lista, in timp ce Jacko isi numea inamicii. Surprinzator sau nu, printre acestia se afla prietenul starului, Uri Geller, alaturi de rabinul Schmuley Boteach. "Uneori era cam paranoic. L-am intrebat ce face si mi-a spus ca acesti oameni vor sa ii distruga viata", a declarat impresarul german, pentru "Entertainment Tonight".

Recent, Uri a declarat ca avea o relatie tensionata cu Michael si ca adesea tipa la el, din cauza abuzului de medicamente. Ulterior, prietenia celor doi s-a destramat, dupa ce Geller i l-a prezentat lui Jackson pe Martin Bashir, care a realizat un documentar controversat. Bashir a fost acuzat ca a falsificat o serie de inregistrari ale interviurilor cu Michael Jackson, pentru a-l pune pe regele pop intr-o lumina proasta. In plus, jurnalistul se pare ca ar fi sprijinit acuzatiile conform carora Jacko a abuzat fizic de cativa copii. "M-am certat cu Michael de cateva ori. Nu il invinovatesc pentru ca nu mai vorbeste cu mine din cauza ca, din nefericire, i l-am prezentat lui Martin Bashir", a declarat Uri, in iunie, prentru Canal 4. Cei doi se pare ca s-au impacat chiar inainte de moartea artistului.

Pe aceeasi lista neagra se mai aflau avocatii Tom Sneddon, care a fost in spatele acuzatiilor de molestare a minorilor si Gloria Allred, care a cerut o ancheta in legatura cu siguranta copiilor lui Michael. Totodata, alaturi de ei se numara si fostul sot al artistei Mariah Carey, Tommy Mottola, dar si Janet Arvizo, care l-a acuzat pe regele pop de molestarea fiului sau de 13 ani, Gavin, cand a ramas peste noapte la ferma Neverland. Invinuirile au dus la un proces, in 2005, dar artistul a fost achitat de toate acuzatiile.

C.G.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=38966&data=2009-09-18