< Imprimare >      ZIUA ONLINE - FAPT DIVERS - vineri, 18 septembrie 2009

Un iesean si-a transformat fetita in jucarie sexuala

O fetita de doar zece ani a fost nevoita sa preia in totalitate atributiile mamei care era plecate in Italia: trebuia sa faca mancare, sa spele, sa calce si sa-i satisfaca toate nevoile sexuale parintelui sau, scrie, vineri, Buna Ziua Iasi. Cosmarul copilei a durat trei ani...

Magistratii ieseni incearca de cateva luni sa-l condamne pe Ion Trofin, in varsta de 36 de ani, trimis in judecata pentru ca si-a transformat fiica intr-o jucarie sexuala.

In cazul in care ar fi incercat sa riposteze, fata era batuta si amenintata ca va fi aruncata pe strazi. Potrivit procurorilor, barbatul a inceput sa-si abuzeze fiica la inceputul lunii februarie 2005, imediat dupa ce sotia sa a plecat la munca in Italia. Intr-o zi, Ion Trofin a venit beat acasa si i-a spus fetitei de doar zece ani ca trebuie sa preia toate atributiile mamei plecate la munca. Chiar daca in primele luni nu a acceptat sa-i faca aceste mofturi ale tatalui, in cele din urma, fata s-a obisnuit cu ideea ca trebuie sa-si satisfaca parintele in pat.

Deocamdata, barbatul a scapat de pedeapsa legii. Termenul de judecata de joi nu a adus nimic nou in acest dosar. In fata politistilor, Ion Trofin parea destul de impacat cu cele intamplate. Acestuia nu i s-a parut nimic anormal sa intretina relatii sexuale cu propria fiica pe o perioada de trei ani de zile.

Initial, cand a fost adus in fata legii, barbatul a sustinut ca nu este vinovat si ca nu a facut niciodata asa ceva. In timpul audierilor, atunci cand a observat ca anchetatorii au suficiente probe care sa dovedeasca abuzurile sexuale, barbatul a admis ca este posibil sa se fi culcat cu fiica sa. "Poate m-am culcat cu ea. Nu mai stiu sigur, pentru ca de fiecare data eram beat. Am si ceva probleme la cap, pentru ca mi-au pus doctorii o placa metalica dupa ce am fost implicat intr-un conflict si mi-am spart capul", a spus Ion Trofin.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=38942&data=2009-09-18