< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - joi, 17 septembrie 2009

Gollum, creatura care a pus pe jar locuitorii unui oras sud-american (FOTO)

Spaima printre locuitorii unui oras sud american, dupa ce o creatura bizara, pe care ei au numit-o "Gollum" a iesit dintr-un lac si a incercat sa atace cativa copii.

Potrivit "The Sun", bestia care a "semanat teama si confuzie" in oraselul Cerro Azul, Panama, a fost zarita sambata, cand patru copii cu varsta cuprinsa intre 14 si 16 ani se jucau langa lac. Se pare ca adolescentii au tipat cand creatura de un metru si jumatate a iesit dintr-o pestera si a inceput sa se catare peste stanci, spre ei, ca si cum ar fi vrut sa ii atace.

Intr-o incercare disperata de a se apara, cei patru au inceput sa arunce cu pietre in monstru, ca sa il omoare, inainte de a-l arunca in apa si a fugi. Parintii copiilor au fost socati sa descopere, a doua zi, cadavrul bestiei pe malul lacului. Expertii nu au facut deocamdata nici o declaratie privind aceasta descoperire, intrucat trebuie sa examineze imaginile.

Localnicii, insa, au declarat posturilor de televiziune din Panama ca monstrul de apa era "Gollum, din Stapanul Inelelor". "Am mai vazut creatura o singura data, in filmul lui Tolkien", a declarat un locuitor. Personajul Gollum, cunoscut drept Smeagol, era un hobit al carui nume ulterior a derivat din "bolborositul sau dezgustator", mai noteaza sursa citata.

C.G.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=38864&data=2009-09-17