< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MONDEN - joi, 17 septembrie 2009

A aparut un al treilea fiu al lui Ion Dolanescu

Un nou episod in scandalul din familia regretatului interpret de muzica populara, Ion Dolanescu. Luptei fratilor Dragos si Ionut Dolanescu pentru averea tatalui lor li se adauga un factor suplimentar: tanarul Gabriel Lungu. El crede ca e cel de-al treilea copil al celebrului artist, decedat in luna martie, informeaza, joi, "Libertatea".

Tanarul sustine ca a fost abandonat de mama sa la un orfelinat si apoi a fost infiat de o familie. Singurul lucru pe care il stie despre mama lui naturala e ca, in tinerete, aceasta ar fi avut o aventura cu Ion Dolanescu.

Gabriel Lungu are 23 de ani, e cantaret de muzica populara si interpreteaza melodii din zona Olteniei. Si, pentru ca seamana cu Ion Dolanescu cand era tanar, foarte multa lume ii spune "sosia lui Ion Dolanescu". El a fost abandonat de mama sa, care lucra ca dactilografa la Tribunalul Bucuresti, si a ajuns la un orfelinat, fiind ulterior infiat de o familie, care l-a crescut cu toata dragostea. "Mama care m-a crescut mi-a spus ca mama mea naturala, atunci cand m-a abandonat la orfelinat, a povestit ca a avut o relatie cu interpretul si ca-s baiatul lui Dolanescu. As vrea si eu sa aflu adevarul, daca chiar sunt fiul lui Ion Dolanescu. Eu am cautat-o pe cea care mi-a dat nastere, dar nu am mai gasit-o la vechea adresa la care a locuit. Mi s-a spus ca s-a mutat. Nu vreau nimic, nu vreau averea lui Ion Dolanescu, dar vreau sa stiu daca e adevarat ca e tatal meu", a declarat Gabriel Lungu pentru "Libertatea".

Mai mult, tanarul cantaret isi aminteste ca, la inceputul carierei sale, a avut probleme in concursurile de folclor la care se prezenta, fiind depunctat pe motiv ca unii dintre membrii juriului erau de parere ca il imita pe Ion Dolanescu. Gabriel mai spune ca s-a intalnit la o manifestare artistica si cu Ionut Dolanescu, care a remarcat, la randul lui, asemanarea. "M-a felicitat si mi-a spus ca se simte magulit ca seman cu tatal lui", a mai spus Gabriel, potrivit sursei citate.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=38795&data=2009-09-17