< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - marti, 15 septembrie 2009

L-a cautat pe tatal copilului sau pe Internet si a infuriat o tara intreaga (VIDEO)

Dupa ce o reclama a Pamelei Anderson a fost interzisa in aeroporturi, acum un alt spot comercial starneste controverse. Este vorba, potrivit "The Sun", de un clip realizat de o firma daneza, care a pus pe jar expertii in publicitate din Danemarca, pe motiv ca reclama sugereaza ca femeile din aceasta tara sunt usuratice.

Spotul in cauza infatiseaza o tanara cu un copil in brate, care il cauta pe tatal bebelusului. Se pare ca micutul August ar fi fost conceput in urma unei aventuri cu un turist, cand mama era sub influenta alcoolului. Desi nu isi mai aminteste cum il cheama pe barbat, daneza il roaga sa ia legatura cu ea.

Cand a iesit la iveala faptul ca videoclipul nu este altceva decat o reclama pentru a atrage mai multi turisti in Danemarca, acest lucru nu a facut decat sa provoace furie la nivel national. O publicatie chiar a calificat reclama drept "grotesca". Drept urmare, agentia de turism care a realizat clipul a fost nevoita sa il retraga de pe piata. Si asta cu toate ca a incercat sa se apere, motivand ca spotul "este o poveste draguta despre o femeie matura, responsabila, care traieste intr-o societate libera si isi asuma responsabilitatea actiunilor", mai noteaza sursa citata.

C.G.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=38634&data=2009-09-15