< Imprimare >      ZIUA ONLINE - FAPT DIVERS - luni, 14 septembrie 2009

O batrana din Iasi a murit sfasiata de o haita de caini

Sfarsit tragic al unei femei din localitatea ieseana Ciortesti! Eleonora Mihai, in varsta de 77 ani, a fost sfasiata de o haita de caini, scrie, luni, Buna Ziua Iasi.

Sambata, batrana s-a trezit de dimineata si s-a dus in lanul de porumb, aflat la o distanta de aproape 80 de metri de casa. Femeia a fost atacata de o haita de caini infometati . Animalele au muscat-o de cap, de maini si de picioare, provocandu-i rani groaznice.

Zacand intr-o balta de sange, Eleonora Mihai a reusit sa strige dupa ajutor cu ultimele puteri. Doi localnici au auzit-o pe femeie si au sunat imediat la 112. Ei au povestit ca victima zacea intr-o balta de sange, iar cainii formau un cerc de jur imprejur. "Erau sapte sau opt caini si stateau in jurul batranei. Stateau in cerc si cu greu au fost alungati. Soacra mea a spalat-o de sange si a mai bandajat-o. Era muscata de cap, de mana si de piciorul drept. Carnea era sfasiata, i se vedeau oasele si tendoanele. Era ca in filmele de groaza", a povestit Constantin Gabara, cel care a sunat dupa Ambulanta.

Cand au ajuns medicii, femeie era deja in coma. Doctorii au incercat sa o resusciteze prin socuri electrice, dar batrana si-a dat ultima suflare.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=38549&data=2009-09-14