< Imprimare >      ZIUA ONLINE - ACTUALITATE - vineri, 11 septembrie 2009

Scandal sexual, la o scoala din Baia Mare: Directorul, acuzat ca le-ar fi predat unor eleve, dupa ore, lectii de sex (VIDEO)

Scandal cu iz sexual la o scoala generala din Baia Mare. Directorul instutiei e acuzat de parintii unor eleve ca le-ar fi predat acestora, dupa ore, lectii de sex. Iar in sprijinul acuzatiilor au aratat o inregistrare audio a unei asemenea lectii. Profesorul neaga insa ca ar fi discutat despre sex cu elevele, informeaza Antena 3.

Scandalul a pornit de la inregistrarea realizata de una din elevele de clasa a opta. Conversatiile i-au socat pe parinti. Fata sustine ca pe inregistrare este chiar vocea directorului scolii, un dascal cu 33 de ani vechime.

Directorul spune ca s-a intalnit intamplator cu elevele de clasa a opta pe terasa unui restaurant din apropierea scolii. Dascalul sustine insa ca inregistrarea audio este falsa si ca alta ar fi fost conversatia de atunci. Mai mult, el nu-si explica de ce inregistrarea a iesit la iveala abia acum, la cateva luni de la acea intalnire.

Directorul si-a prezentat vineri dimineata demisia. Nu vrea sa pateze imaginea scolii, a spus el.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=38364&data=2009-09-11