< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - marti, 1 septembrie 2009

Am fost violata de mai multe ori cand eram mica, marturiseste Katie Price

La sfarsitul lunii februarie, soca lumea intreaga cu o marturisire dureroasa. Fotomodelul Katie Price, cunoscuta drept Jordan, dezvaluia atunci printre lacrimi, in cadrul unei emisiuni tv, ca a fost abuzata intr-un parc la varsta de sase ani. Acum Katie, in varsta de 31 de ani, revine asupra subiectului, pentru a marturisi ca a fost violata de mai multe ori.

Potrivit jurnalistilor de la "Daily Mail", motivul pentru care Price a facut aceasta destainuire il reprezinta acuzatiile conform carora iubitul sau, Alex Reid a jucat intr-un film care glorifica violul. "Am fost violata cand eram mai mica si nu doar o data", scria Katie in rubrica sa saptamanala pentru revista "OK!".

Fotomodelul a adaugat ca nu a mai vorbit despre acest lucru pana in prezent, dar simte ca trebuie o sa o faca, pentru ca a fost ranita de acuzatiile ca nu ar lua in serios un astfel de subiect, care afecteaza atat de multe femei. "Cineva apropiat lui Alex a fost si ea violata si este oripilat de acest lucru, la fel cum sunt si eu. Le indemn pe femeile care au trecut printr-un viol si au nevoie de ajutor sa vorbeasca cu cineva de incredere despre asta", a mai spus Katie, conform tabloidului "The Sun".

C.G.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=37477&data=2009-09-01