< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - luni, 10 august 2009

Dupa ce l-a crezut mort, iubitul disparut al Oliviei Newton-John a trimis mesaje ca e bine si ca traieste in Mexic

I-au trebuit trei ani ca sa se impace cu durerea disparitiei iubitului ei, Patrick McDermott. Acum, dupa ce si-a gasit in sfarsit linistea alaturi de antreprenorul John Easterling, care anul trecut i-a devenit sot, Olivia Newton-John, actrita din "Grease", a aflat ca fostul iubit ar trai bine mersi in Mexic.

Potrivit "Celebitchy", iubitul actritei Olivia Newton-John a disparut pe coasta Californiei in 2005. Patrick McDermott si Olivia erau impreuna de noua ani. Portofelul si cheile barbatului au fost gasite in barca sa de pescuit si s-a presupus ca a cazut in mare si s-a inecat. Newton John, 60 de ani, a fost sfasiata de durere. A reusit sa mearga mai departe si, anul trecut, actrita s-a casatorit cu antreprenorul de suplimente naturale, John Easterling, de 57 de ani. O echipa de investigatori privati angajati de emisiunea "Dateline", de la NBC, sustineau, la inceputul anului curent, ca McDermott, care avea datorii de milioane de dolari, si-a inscenat moartea.

Detectivii au creat o pagina pe Internet, findpatrickdermott.com, in principal pentru a urmari vizitatorii. Astfel, ei au descoperit ca erau multe intrari de pe "o barca ce naviga pe coasta Mexicului, in sudul Americii". Totodata, siteul era accesat tocmai din aceleasi hoteluri in care Olivia Newton John a stat in timpul turneului sau de anul trecut. Aceiasi detectivi sustin ca sunt in legatura cu cineva care le-a trimis faxuri si a vorbit cu ei ca "reprezentant" al lui McDermott. Se pare ca acesta ii ruga sa nu mai scotoceasca trecutul si sa-l lase pe om in pace. In plus, Patrick ar fi lucrat ca marinar de punte, pe barcile din Mexic. Dupa cum noteaza "Daily Mail", preluat de "Celebitchy", McDermott, de 48 de ani, a lasat-o pe Olivia cu inima franta, dupa ce a plecat intr-o expeditie de pescuit in San Pedro, California si nu s-a mai intors. Prietenii apropiati ai actritei au declarat ca Olivia a avut nevoie de cativa ani, ca sa faca fata durerii si nesigurantei in legatura cu ce s-a intamplat, printre care si ipoteza ca barbatul si-a iscenat moartea pentru a scapa de datorii.

Philip Klein, detectivul care conduce ancheta, a spus ca, in ultimele sase luni, el si echipa lui au fost sunati de trei ori de oameni care pretindeau ca sunt reprezentanti ai lui McDermott. Detectivii si Paza de Coasta din Statele Unite au descoperit dovezi care sugereaza ca fostul iubit al actritei si-a inscenat moartea. Se pare ca Patrick a facut rost de un al doilea pasaport, pe numele Patrick Kim si si-a retras economiile din doua conturi bancare, inainte de a disparea. Conform celor mai recente faxuri, McDermott a zburat in California pentru a scapa de datorii. Klein si echipa sa au dovezi ca Patrick lucreaza ca marinar, intr-un orasel din Mexic, Sayulita. Barbatul e divortat de fosta actrita Yvette Nipar si se pare ca ii datora pensie alimentara, pentru copilul pe care-l au impreuna, mai noteaza sursa citata.

C.G.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=35792&data=2009-08-10