< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - vineri, 31 iulie 2009

Aventura de o noapte il costa scump pe Jude Law!

Dupa ce in urma cu cateva saptamani se lupta cu Leornardo DiCaprio pentru inima actritei Cameron Diaz, acum, Jude Law s-a trezit... tatic. Poate ca asta n-ar fi nimic, daca pruncul nu ar fi rezultatul unei aventuri de Craciun si daca viitoarea mamica, actrita si modelul Samantha Burke, nu ar planui sa-l curete de bani.

Potrivit "The Sun", Jude, in varsta de 36 de ani, care are deja trei copii cu fosta sotie, Sadie Frost, a avut o aventura cu Samantha Craciunul trecut, in timp ce filma "Sherlock Holmes", film ce urmeaza sa fie lansat. Dupa cum se precizeaza pe profilul lui Burke, in varsta de 24 de ani, de pe siteul "Babies 'R' Us", actrita va da nastere pe 6 octombrie unei fetite, pe care o va boteza Sophia.

"Domnisoara Burke poate confirma ca a avut, intr-adevar, o aventura cu domnul Law si ca l-a informat ca va avea un copil cu el, in aceasta toamna. De cand l-a informat despre sarcina, domnul Law a fost afectuos si sustinator fata de domnisoara Burke", au spus intr-o declaratie pentru TMZ avocatii actritei. Se pare chiar ca un reprezentant legal pregateste o actiune, pentru ca mama si copilul sa fie asigurati financiar pe viata. Acest avocat face parte chiar din familia Samanthei si Jude se teme ca va fi lasat cu buzunarele goale. "Fata vrea o pensie de intretinere mare si costuri financiare, printre care un procent din castigurile viitoare ale lui Jude", a declarat o sursa din anturajul sau.

Jude a ramas in relatii bune cu Sadie si inca merge in vacante impreuna cu ea si cu copiii lor, Rafferty, de 12 ani, Iris, de opt ani si Rudy, de sase ani. Actorul i-a spus familiei sale despre noul sau urmas, iar Rafferty nu a reactionat deloc bine. Sadie va lua copiii pentru o vacanta, intr-o insula pe Marea Mediterana, pentru a-i ajuta sa treaca peste soc.

"Jude este plin de remuscari. Este chinuit de cat de suparati sunt copiii", a mai adaugat sursa, in timp ce un reprezentant al actorului a declarat ca, desi Jude nu mai este cu Samantha, are de gand sa fie o prezenta activa in viata copilului pe care il vor avea impreuna, mai noteaza sursa citata.

C.G.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=35031&data=2009-07-31