< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - vineri, 15 februarie 2008

Dragostea e oarba

Un american de 1,43 m s-a insurat cu o tanara de 20 de ani si cu o jumatate de metru mai inalta

Dragostea nu are culoare, varsta sau...inaltime. Dovada ca oameni total diferiti se indragostesc si isi fac juraminte pentru toata viata. Cel mai bun exemplu vine din America, unde starul Gary Coleman se poate lauda ca s-a insurat la 40 de ani cu o sotie cu 20 de ani mai tanara si cu aproape o jumatate de metru mai inalta decat el. Cunoscut mai degraba datorita inaltimii sale de numai 1,43m, decat pentru talentul actoricesc, Gary s-a decis ca, la varsta sa, e timpul sa devina barbat.

Gary si tanara Shannon Price, in varsta de 22 de ani, s-au cunoscut, in 2006, pe platourile de filmare din Utah, unde Gary lucra la productia "Church Ball". De atunci sunt nedespariti. Desi isi priveste iubitul de sus in jos, fiind cu aproape o jumatate de metru mai inalta decat partenerul ei, Shannon si-a luat inima in dinti si, indragostita pana peste cap, l-a cerut in casatorie pe Gary. Ca sa se ridice la inaltimea asteptarilor iubitei, Gary a organizat o ceremonie de casatorie intr-un loc deosebit: un deal din apropierea Parcului natural Valley of Fire, Nevada. Le-au fost alaturi un preot, un cameraman, un fotograf si pilotul elicopterului care i-a dus pana la locul ales.

"M-am trezit in mijlocul noptii si m-am intrebat: Dumnezeule, oare ce m-a facut sa ma insor cu femeia asta? Mi-am raspuns: dragostea...", a marturisit mirele unui post de televiziune din Statele Unite. "Pana sa o cunosc pe Shannon nu am avut ocazia sa fiu romantic cu cineva, sau macar sa inteleg ce inseamna romantismul. Ea este aleasa", a mai spus Gary.

Cat despre diferentele de varsta sau de inaltime dintre ei, cei doi soti sustin ca nu stau in calea fericirii lor. "Nu conteaza varsta, conteaza istetimea si personalitatea unui om", mai spune Gary.

Sinceritatea lor merge si mai departe, cand povestesc despre faptul ca, atunci cand se cearta, nu isi adreseaza nici un cuvant zile intregi. "Sunt dati in care nu ne vorbim cate o saptamana", marturisesc insurateii.

C.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=3475&data=2008-02-15