< Imprimare >      ZIUA ONLINE - EDITIA DE ORA 16 - vineri, 16 martie 2007

Pazea, coloana, neamule!

Va prezentam o inregistrare video care surprinde imagini cu masinile din coloana presedintelui Traian Basescu.

Presedintele tocmai se intorcea de la o petrecere privata de la Sinaia, spre Bucuresti. Dupa cum se poate observa, coloana e formata din aproape 10 masini. In momentul in care se afla intr-o actiune oficiala, coloana presedintelui depaseste numarul de 20 de automobile.

Maine ZIUA va va prezenta pe larg un material despre modul cum folosesc demnitarii coloanele oficiale, cati bani si cati nervi ii costa pe contribuabilii romani, in comparatie cu cat cheltuiesc si cate ante si postmergatoare au oficialitatile din tarile civilizate.

REACTII LA CALD

Doru Dragomir, sef Departament Servicii Secrete:

"Exista tari in UE unde prim-ministri, presedinti, regine, nu umbla cu alaiuri de masini cu girofar. Ca sa nu mai spun ca l-am vazut in Olanda pe ministrul de Externe, venind la munca cu bicicleta".

Nota redactiei: Mentionam ca filmul a fost realizat de un reporter al ziarului Ziua care s-a aflat in apropierea locatiei unde seful statului se afla la petrecerea privata. Ulterior, reprezentantul ziarului Ziua a insotit, pentru scurt timp, coloana oficiala a presedintelui Basescu care se intorcea de la Sinaia spre Bucuresti.

C.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=347&data=2007-03-16