< Imprimare >      ZIUA ONLINE - SPORT - marti, 28 iulie 2009

Michael Schumacher la un pas de a pilota din nou, pentru Ferrari, in ''Marele Circ''

Vestea ca idolul fanilor motorsportului din toata lumea, Michael Schumacher, ar putea sa revina ca pilot la Scuderia Ferrari a pus pe jar publicul pasionat de automobilism. Felipe Massa s-a accidentat grav la calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei si va lipsi ceva timp, iar team-ul italian nu se descurca deloc bine in acest sezon al Formulei 1.

Accidentarea brazilianului Massa, lovit in cap de o bucata desprinsa din suspensiile unei masini BrawnGP si victima unei fracturi craniene, a facut echipa cu sediul la Maranello sa alinieze un singur pilot la Hungaroring, situatie de neacceptat pentru oficialii echipei. S-au vehiculat mai multe nume dupa accidentarea lui Massa, printre care Fernando Alonso, Marc Gene, Luca Badoer sau Sebastien Bourdais, potrivit Gazzetta dello Sport, citata de Antena 3.

Experienta lui ''Schumi'' este de necontestat, iar varsta de 40 de ani nu este foarte inaintata. Urmatoarea cursa din programul Formulei 1 este cea de la Valencia, de pe 23 august, moment in care, cu siguranta, Ferrari va avea un pilot nou. Poate Schumacher.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=34633&data=2009-07-28