< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - sambata, 25 iulie 2009

Sexy-sotia mogulului Formulei 1, Flavio Briatore, arata incredibil in costum de baie (FOTO)

Nu este greu de imaginat de ce mogulul Formulei 1, Flavio Briatore, s-a indragostit de frumoasa Elisabetta Gregoraci. Fotomodelul de lenjerie intima are un trup de invidiat in bikini, iar formele incendiare ar atrage atentia oricarui reprezentant al sexului tare, titreaza, duminica, "Mail Online". Se pare ca garderoba tinerei este plina de costume de baie ce-i pun in evidenta corpul, iar prezenta pe plaja este la ordinea zilei.

Dupa ce cuplul si-a unit destinele anul trecut, ei au petrecut patru luni in jurul lumii intr-o serie de locatii pe cat de scumpe, pe atat de frumoase. Astfel ca, Elisabetta, in varsta de 28 de ani, a fost surprinsa in nenumarate ipostaze in costume de baie de ultima moda. In octombrie 2008, tanara a renuntat la cateva zile pe plaja pentru a fi imaginea unei noi colectii de lenjerie intima marca Selmark. Insa, dupa cum se poate observa si in fotografiile alaturate, modelul nu poate sta prea mult timp departe de soare si nisip. De curand, ea a fost observata bucurandu-se de un sfarsit de saptamana in compania unor prieteni in Toscana, Italia.

Flavio Briatore, in varsta de 58 de ani, a avut relatii cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume, printre care Naomi Campbell si Heidi Klum, cu care de altfel are si o fiica. Barbatul a curtat-o pe Elisabetta vreme de doi ani inainte ca ei sa-si puna pirostriile intr- o ceremonie scumpa, desfasurata la Roma, mai noteaza "Mail Online".

R.R.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=34390&data=2009-07-25