< Imprimare >      ZIUA ONLINE - FAPT DIVERS - miercuri, 15 iulie 2009

O procuroare din Craiova si prietena ei au murit intr-un cumplit accident rutier! - VIDEO

La iesirea de pe autostrada Bucuresti - Pitesti, masina condusa de procuroarea din Craiova a plonjat intr-un sant adanc de doi metri, impactul strivind-o pe soferita. Potrivit Pro Tv. Accidentul s-a produs, marti seara, la kilometrul 120 al autostrazii, iar imaginile arata clar cum s-a intamplat tragedia. Masina intra cu viteza intr-o curba, soferita pierde controlul directiei si autoturismul se rastoarna. Victimele se intorceau de la mare si mergeau catre casa in Craiova. Procurorul fusese in concediu o saptamana, iar miercuri trebuia sa inceapa munca.

La volanul masinii se afla Claudia Budiana, procuror al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova. Alaturi de ea era o prietena, avocata in acelasi oras. Pe locurile din spate se aflau fetita avocatei, soacra acesteia si alti doi copii mici. Imediat, soferii care erau in zona au oprit si au incercat sa le vina in ajutor. Cele doua femei, care stateau in fata, murisera insa pe loc.

In 2007 Claudia Budiana a fost implicata intr-un scandal alaturi de iubitul ei, Stelian Ionescu, zis Stelica Dragavei. Acesta era cercetat pentru falsificare de carduri si in locuinta cuplului politistii au descoperit aparatura de contrafacere a cardurilor, droguri si pistoale. In urma unei anchete interne, Claudia Budiana a fost revocata din functia de purtator de cuvant al Curtii de Apel Craiova.

ZIUA Online

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=33331&data=2009-07-15