< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - marti, 7 iulie 2009

Hotelurile special construite pentru sex, o afacere de miliarde

Probabil cele mai avantajate hoteluri pe timp de recesiune apartin afacerii "Love Hotels", prin care se ofera camere cuplurilor sau celor care isi doresc sa faca sex. Se pare ca, anual, Japonia castiga 40 de milioane de dolari din aceasta activitate, mai ales ca o camera poate fi inchiriata intre trei si 24 de ore. Astfel, ei isi optimizeaza profitul, iar camerele sunt ocupate zi si noapte, noteaza, marti, CNN, preluat de ziare. com.

"Este o dorinta naturala a omului. Chiar si in aceste vremuri, toate camerele din aceste hoteluri sunt pline - e greu sa gasesti ceva liber. Nu poti spune NU dorintei sexuale", a declarat pentru CNN o clienta din Tokyo, insotita de iubitul ei intr-un astfel de hotel. Aceste hoteluri par a fi o afacere profitabila intr-o tara in care lumea e mereu pe fuga, iar cuplurile au prea putin timp la dispozitie pentru a si-l petrece impreuna, in intimitate.

Camerele au tot ceea ce iubaretii isi pot dori, de la paturi rotative pana la sauna privata, PlayStation sau karaoke. Oamenii nu par rusinati pentru ca apeleaza la ele, adunand puncte de pe urma fidelitatii lor si ridicandu-si, in final, premiile. In Japonia prospera 25.000 de astfel de hoteluri, mai noteaza sursa citata.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=32733&data=2009-07-07