< Imprimare >      ZIUA ONLINE - FAPT DIVERS - marti, 7 iulie 2009

Si-a violat nepotul de 9 ani si l-a obligat pe fratele mai mic sa priveasca

O poveste infricosatoare a iesit la iveala in Bistrita Nasaud. Un tanar de 19 ani, care a ajuns in arestul politiei dupa ce a fost prins la furat, le-a martusit senin politistilor ca si-a violat un nepotel, iar pe fratiorul lui l-a obligat sa-i priveasca.

Tanarul a fost retinut de politisti saptamana trecuta, informeaza Pro Tv. In urma audierilor, a inceput sa le povesteasca anchetatorilor ca se simte atras de copii. Ba, mai mult, a recunoscut chiar ca a avut relatii sexuale chiar cu unul dintre nepotii lui, in timp ce pe celalalt il obliga sa asiste la scenele teribile. Imediat, politistii i-au luat la intrebari atat pe parintii copiilor, cat si pe cei mici, care, dupa ce li s-a spus ca nu trebuie sa le fie teama, au confirmat totul. Cei doi baieti, de 8 si 9 ani, au fost dusi la Institutul de Medicina Legala, iar specialistii au stabilit ca cel mare a fost violat de patru ori.

Unchiul lor a fost arestat si este cercetat penal pentru viol si coruptie sexuala. Intre timp, un psiholog va incerca sa ii ajute pe copii sa isi revina.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=32666&data=2009-07-07