< Imprimare >      ZIUA ONLINE - FAPT DIVERS - marti, 7 iulie 2009

UPDATE - Socant: O femeie din Constanta s-a filmat in timp ce-si viola fiul in varsta de sase ani

ULTIMA ORA

Atat mama baiatului cat si tatal acestuia au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, potrivit NewsIn. Cei doi au facut recurs la decizia magistratilor.

---

O femeie in varsta de 25 de ani si concubinul acesteia au fost retinuti de procurorii constanteni, dupa ce tanara s-a prezentat la politie si a marturisit ca barbatul o obliga sa intretina relatii sexuale cu baiatul lor, informeaza NewsIn.

Potrivit anchetatorilor, luni, la postul de politie din localitatea Cumpana s-a prezentat Georgeta Costachescu care a reclamat ca iubitul sau o obliga sa intretina relatii sexuale cu fiul lor de 6 ani. Femeia a adus ca probe o inregistrare facuta pe 5 iulie 2009 cu ea si baiatul in timp ce faceau sex. Pe caseta se vede clar cum femeia isi masturba baiatul si apoi intretinea relatii sexuale cu el, fara sa para insa ca cineva o forteaza sa comita asemenea gest abominabil.

In aceste conditii, procurorii au emis mandat de retinere pentru 24 de ore, atat pentru mama copilului abuzat, cat si pentru iubitul ei, Bechit Sedat, de 32 de ani. Amandoi au fost dusi la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta pentru audieri.

Sedat Bechir a mai fost condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea de 7 ani si 6 luni pentru tentativa de omor calificat.

Copilul a fost luat in custodie de reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta si urmeaza sa fie supus unor investigatii medicale amanuntite.

Georgeta Costachescu este cercetata in prezent pentru viol si incest, iar iubitul ei este cercetat pentru savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=32663&data=2009-07-07