< Imprimare >      ZIUA ONLINE - FAPT DIVERS - marti, 7 iulie 2009

Femeia care are cel mai puternic vagin din lume si-a doborat propriul record

Are cel mai puternic vagin din lume! O femeie din Rusia a stabilit un nou record mondial, dupa ce a ridicat o bila de 14 kilograme cu ajutorul muschilor vaginului, scrie, marti, mosnews.com.

Tatiata Kozhevnikova, in varsta de 42 de ani, a inceput sa isi exerseze muschii vaginali acum 15 ani si nu este pentru prima data cand a intrat in Cartea Recordurilor ca detinatoare a celui mai puternic vagin din lume. "Dupa ce am nascut, muschii mei intimi au devenit incredibil de slabiti. Am citit carti si asa am aflat ca femeile foloseau niste bile de lemn, inca din Antichitate, pentru a rezolva astfel de probleme", a declarat Tatiana. "M-am uitat imprejur, am vazut o bila de sticla Murano si mi-am bagat-o in vagin. Mi-a luat o gramada de timp s-o scot!", a mai povestit femeia.

Experienta jenanta n-a facut-o sa renunte. A inceput sa faca fitness pentru vagin si acum face exercitii cu ajutorul unor bile speciale, facute la comanda. "Iti bagi o bila in vagin si ea are un mic carlig de care poti atasa o alta bila", a explicat Tatiata Kozhevnikova. Detinatoarea celui mai puternic vagin din lume recomanda astfel de exercitii tuturor femeilor care vor sa-si imbunatateasca viata sexuala. "E suficient sa va exersati vaginul cinci minute pe zi, doamnelor, si in doar o saptamana veti putea sa aveti parte de mai multa placere in pat, atat voi, cat si partenerul vostru", a mai spus femeia.

R.P.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=32649&data=2009-07-07