< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - sambata, 4 iulie 2009

Traian Basescu despre cazul Ridzi: Eu nu fac trafic de influenta asa cum facea Voiculescu cand isi lua pamanturile in Bucuresti

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Gura Raului, ca nu face trafic de influenta, raspunzand astfel unei intrebari referitoare la o eventuala discutie care ar putea sa aiba loc intre seful statului si primul-ministru Emil Boc in ceea ce priveste cazul ministrului Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi.

Intrebat fiind daca va discuta cu premierul despre cazul Ridzi, seful statului a spus ca el este presedintele Romaniei si nu face trafic de influenta, relateaza Agerpres.

"Domnule, te rog sa le transmiti stapanilor tai de la Antena 3 ca eu nu fac asa ceva. Trafic de influenta facea Voiculescu cand isi lua pamanturile in Bucuresti. Eu sunt Traian Basescu si presedintele Romaniei", a declarat Traian Basescu.

Ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, se afla in atentia unei comisii parlamentare care analizeaza sumele cheltuite pentru organizarea Zilei Tineretului.

Presa centrala a vehiculat, zilele trecute, faptul ca liderii democrat-liberali ar cauta un inlocuitor pentru Ridzi.

De altfel, intr-un comunicat transmis presei vineri, Monica Iacob-Ridzi a dezmintit informatia vehiculata in mass-media, pe surse, potrivit careia si-ar fi depus demisia din functie.

"Dezmint informatia vehiculata in mass-media pe surse, potrivit careia mi-am depus demisia din functia de ministru. Din respect pentru o informare corecta a opiniei publice, rog mass-media sa ia in considerare doar pozitia mea oficiala", se arata in comunicat

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=32509&data=2009-07-04