< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - luni, 15 iunie 2009

Mel B de la Spice Girls, sexy la o piscina din Las Vegas! (FOTO)

De cand a dat jos kilogramele acumulate in urma ultimei sale sarcini de acum doi ani, Melanie Brown, fosta membra Spice Girls, nu s-a ferit sa-si etaleze silueta de fiecare data cand a avut ocazia. Iar sfarsitul de saptamana care a trecut nu a fost o exceptie, intrucat artista in varsta de 34 de ani si-a expus picioarele tonifiate si abdomenul bine lucrat la o piscina din Las Vegas.

Potrivit "Daily Mail", duminica, Melanie si-a etalat silueta intr-un costum de baie minuscul si alb, in timp ce se racorea la piscina, impreuna cu sotul sau, Stephen Belafonte si cu fetele sale Angel, de doi ani, si Phoenix Chi, de 10 ani, alaturi si de fiica sa vitrega, Giselle.

Silueta artistei a inceput sa atraga atentia dupa ce a nascut-o, in 2007, pe fiica sa, Angel, si Mel a dat jos kilogramele acumulate in timpul sarcinii. In plus, pe langa faptul ca si-a lansat propriul dvd cu exercitii de gimnastica, Mel s-a laudat si cu viata sa sexuala "sanatoasa" pe care o are alaturi de sotul sau, Stephen, considerand-o unul dintre factorii care o ajuta sa se mentina in forma, conform precizarilor "Daily Mail".

C.G.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=30719&data=2009-06-15