< Imprimare >      ZIUA ONLINE - ECONOMIC - marti, 9 iunie 2009

Snack Attack a intrat in insolventa

Lantul fast-food Snack Attack a intrat in insolventa din cauza datoriilor catre furnizorul de carne de pui, anunta Ziarul Financiar, in editia electronica. Potrivit reprezentantilor Snack Attack, "datoriile catre furnizor erau de 349.000 lei si programate conform acordului din aprilie spre a fi platite in mai multe transe intr-un interval de 6 saptamani pana la date de 19 iunie''. ''Platisem deja 75.000 lei cand la 28 aprilie am aflat cu mare surprindere ca avocatul a cerut insolventa companiei noastre", a declarat, pentru publicatia citata, Maria Gavrilescu, directorul de marketing al Snack Attack.

Tribunalul Bucuresti a admis, la 28 aprilie, cererea formulata de Convenience Prod pentru deschiderea procedurii de insolventa asupra Snack Attack, conducerea integrala a activitatilor Snack Attack fiind preluata de catre A&A Consultants IPURL, ca administrator judiciar al firmei.

Florin Balu, administratorul retelei de restaurante, spune ca plangerea a fost facuta ca urmare a incetarii contractului de furnizare a carnii. "Snack Attack a inlocuit la sfarsitul anului trecut carnea de pui gatita folosita la prepararea sandvisurilor din cauza nemultumirii fata de calitatea indoielnica a produselor oferite de furnizor'', a spus reprezentantul companiei. El sustine ca avocatul Convenience Prod a actionat fara aprobarea clientului sau, fapt confirmat si de cererea de renuntare la judecata adresata Tribunalului Bucuresti. Snack Attack a initiat un recurs impotriva deciziei judecatoresti.

Pana la clarificarea situatiei, lantul de restaurante va trece printr-o reorganizare judiciara, urmand sa-si desfasoare activitatea in acest fel, pana la stingerea datoriilor.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=30216&data=2009-06-09