< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - marti, 9 iunie 2009

Madonna are, in sfarsit, unda verde sa o adopte pe micuta Mercy, din Malawi

Pe strada Madonnei se poate spune ca in sfarsit rasare soarele. Si asta pentru ca, dupa lungi framantari si straduinte, divei pop i se acorda in cele din urma dreptul de a o adopta pe micuta Mercy, in varsta de patru ani.

Potrivit "Daily Mail", trei judecatori din regiunea africana revin asupra verdictului initial, din luna martie, prin care cantaretei in varsta de 50 de ani i se refuza adoptia. Cererea Madonnei a fost respinsa la inceput pentru ca nu a locuit in statul african timp de 18 luni, asa cum i s-a cerut, regula pe care avocatul ei a considerat-o expirata. Acum artista se bucura de sustinerea a doi dintre judecatori, in timp ce al treilea este asteptat sa-si dea acordul. Anuntul oficial va fi facut duminica viitoare, la Curtea Suprema de Apel din Malawi. Dorinta divei pop de a-i oferi o sora africana fiului sau, David a starnit atatea controverse, incat grupurile pentru drepturile omului au acuzat autoritatile din Malawi ca ii acorda Madonnei tratament preferential.

Cu toate astea, ministrul de Informatii din Malawi, Patricia Kaliati, a declarat ca artista a sustinut cu mii de dolari construirea unui centru de zi in zona, ajutand astfel locuitorii si ca este o mama buna.

Madonna, care anul trecut a divortat de regizorul britanic Guy Ritchie, este una dintre cele mai de succes cantarete ale tuturor timpurilor, cu albume care s-au vandut in mai bine de 200 de milioane de copii. Recent, solista s-a impacat cu Jesus Luz, modelul cu 28 de ani mai tanar decat ea, de care se despartise cu cateva zile inainte de a zbura in Malawi, pentru tentativa de adoptie care i-a fost refuzata in martie.

Se pare ca divei i-ar fi ajuns la urechi vorbe din Malawi cum ca are un stil de viata dezordonat. Acum, cu ajutorul iubitei sale, mai tanarul partener al Madonnei si-a facut debutul in noua reclama a firmei Dolce & Gabbna. Jesus apare alaturi de Eva Herzigova si David Gandy, purtand pantaloni scurti si o roba, intr-o sala de box, conform precizarilor "Daily Mail".

C.G.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=30200&data=2009-06-09