< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - marti, 9 iunie 2009

Sanii Jessicai Simpson fac furori in New York!

Uneori, cand nu prea au cu ce sa iasa in fata, vedetele apeleaza si ele la diverse artificii, cat sa-si tina fanii aproape. Asa se face ca Jessica Simpson a facut capetele barbatilor sa se intoarca dupa ea, in New York. Motivul? Vedeta a purtat o rochie decoltata, care i-a lasat sanii generosi la vedere.

Potrivit tabloidului "The Sun", pantalonii scurti din denim ai cantaretei in varsta de 29 de ani au devenit emblema sa, inca de cand a jucat rolul lui Daisy Duke, in filmul "The Dukes of Hazzard". Cu toate astea, noaptea trecuta, Jessica a oferit o priveliste greu de uitat, care vroia parca sa reaminteasca lumii faptul ca nu numai picioarele sale sunt demne de admirat.

Se pare ca Jessica se afla la New York pentru a discuta o posibila revenire in televiziune. O emisiune care "se va concentra pe cum sunt vazute corpurile femeilor in societati diferite si ce fac femeile ca sa se simta frumoasa" este in curs de aparitie. Cu siguranta, Jessica ar putea da un sfat in aceasta privinta, sunt de parere britanicii de la "The Sun".

C.G.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=30126&data=2009-06-09