< Imprimare >      ZIUA ONLINE - ECONOMIC - marti, 29 ianuarie 2008

Tariceanu: Cei care lucreaza cu banii europeni ar trebui sa fie bine remunerati

Cei care lucreaza cu banii europeni ar trebui sa fie mai bine platiti, pentru a garanta astfel o buna functionare a institutiilor publice si o continuitate a proiectelor aflate in derulare, a declarat astazi premierul Calin Popescu Tariceanu, potrivit Realitatea TV.

Premierul Tariceanu a participat la la intrunirea Comitetului National de Coordonare pentru Instrumentele Structurale. "Cei care lucreaza cu fonduri europene si se ocupa cu gestionarea a zeci si sute de milioane de euro, daca dorim sa fie oameni cu performanta profesionala, trebuie bine remunerati. Va trebui sa gasim scheme de remunerare stimulatorie. Toate semnalele care mi-au venit converg in aceeasi directie: se angajeaza oameni tineri care dupa 2-3 ani pleaca spre mediul privat fiindca acolo salariile sunt mai bune", a subliniat premierul in cadrul unei conferinte de presa.

Premierul a cerut Ministerului de Finante ca impreuna cu responsabilii programelor operationale sa aduca in termen de doua saptamani propuneri pe componenta de resurse umane.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=2978&data=2008-01-29