< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - joi, 21 mai 2009

O prostituata din Germania cutremura, la propriu, Berlinul! (FOTO)

Vecinii unei prostituate din Germania pot spune ca au in fiecare zi parte de cel putin un cutremur. Si asta pentru ca, potrivit tabloidului "The Sun", Ilnes Lorbach, din Berlin, cu o greutate de aproape 115 kilograme, face ca pamantul sa se miste, la propriu, in momentele sale de intimitate cu clientii.

Iar vecinii, care s-au saturat de haosul din apartamentul lor in urma miscarilor seismice ale femeii in varsta de 36 de ani, au dat-o in judecata. Oamenii s-au plans ca le cad paharele de pe rafturi, tablourile de pe pereti si ornamentele de pe seminee, intrucat Ilnes a intretinut in mod energic o serie de barbati, in apartamentul sau.

"E ca si cum am fi filmul acela, "Earthquake" ("Cutremurul"-n.r.). Nu stiu daca pentru clientii ei s-a miscat pamantul, insa pentru noi sigur asta s-a intamplat. Cand o femeie de 100 si ceva de kilograme se lupta ca o bestie cu clientii sai, chiar se cunoaste. E o chestiune despre o femeie-demolatoare", a declarat Carolso Hoffman, proprietarul unei galerii, care locuieste langa apartamentul femeii.

Vecinii lui Ilness au facut plangeri numeroase impotriva acesteia, doar-doar s-o lasa de meserie. O femeie s-a plans chiar ca doua dintre paharele sale de cristal Baccarat s-au spart, in timpul unei harjoneli a lui Lorbach.

Cat despre Ilness, ea a marturisit ca i s-a parut greu "sa fie si mama si sa si lucreze" si a incercat sa fie "cat mai discreta posibil". Ea a declarat la tribunal ca are pana la zece clienti pe zi in apartamentul sau.

In Germania insa, prostitutia este legala, iar judecatoarea care se ocupa de caz a amanat sentinta, conform precizarilor "The Sun".

C.G.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=28537&data=2009-05-21