< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - miercuri, 6 mai 2009

Crin Antonescu: Singurii care nu i-au mintit pe profesori am fost noi, PNL-ul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri dupa-amiaza, la intalnirea cu cadrele didactice liberale din judetul Buzau, ca "singurii care nu i-au mintit pe profesori am fost noi, toate promisiunile electorale ale candidatilor democrati si social-democrati ramanand neonorate".

"Din aceasta chestiune rezulta clar doua lucruri: in primul rand ca in aceasta privinta s-a mintit in toamna cu o nerusinare fara precedent si in al doilea rand ca, in ciuda tuturor vorbelor frumoase, educatia nu este o prioritate nationala", a spus Crin Antonescu, transmite Agerpres.

"Degeaba am semnat un pact pentru Educatie, degeaba se elaboreaza strategii si proiecte de legi pentru educatie, daca atunci cand vine vorba de lucrurile practice, concrete, de fapte, Educatia nu-i o prioritate", a declarat liderul PNL, afirmand ca, "desi suntem in criza, iata ca nu e saracie pentru toti, iata ca educatia nu este prioritate, iar turismul este prioritate".

Acesta a declarat ca, in ceea ce il priveste pe presedintele Traian Basescu, "nu vorbim de greseli, vorbim de minciuni". "Afirmatia ca isi asuma responsabilitatea este o minciuna, pentru ca nu a jucat asa cum se cuvenea rolul de mediator intre sindicate si guvern, in calitatea de organizator, de om sub a carui tutela s-a semnat Pactul pentru Educatie", a spus liderul PNL

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=27321&data=2009-05-06