< Imprimare >      ZIUA ONLINE - STIREA SUIE - joi, 17 ianuarie 2008

Moda testicolelor agatate de masina face ravagii in SUA

Moda neoanelor puse in jurul placutelor de inmatriculare este deja desueta in Statele Unite. Acum, este in voga printre posesorii de masini sa-si agate o pereche de ''cojones'' cat mai evidente sub bara de protectie din spate. Probabil ca asa se simt soferii lor mai macho. Insa, ii asteapta zile negre, anunta ananova.com. Dupa ce a incercat, fara succes, sa impuna o lege care interzicea purtarea pantalonilor largi, un oficial al statului american Virginia, Lionel Spruill, isi reversa furia asupra testicolelor de plastic agatate in spatele camioanelor. Ideea i-a venit dupa ce un cetatean i s-a plans ca fiica sa, in varsta de sase ani, a vazut o masina ''echipata'' cu o pereche si a intrebat ce reprezinta. Mai hotarat ca niciodata, Spruill declara ca va lupta din rasputeri pentru ca testicolele de plastic sa nu mai umble libere pe strazi. Bjuteriile de taur se vand insa cu sutele de mii in Statele Unite, dimensiunea acestora variind intre 2 si 10 centimetri.

Desi realizeaza ca oamenii il considera un prostanac plictisit, Lionel Spruill este decis sa mearga pana la capat cu actiunea. ''Nu am nimic impotriva dreptului la libera exprimare. Insa unii cetateni se simt ofensati'', sustine oficialul.

Marimea decoratiilor pare sa fie inca o problema. Pe masura ce au devenit din ce in ce mai populare, testicolele de plastic au crescut si in dimensiune, ajungand pana la zece centimetri. ''Cat de mari au de gand sa le faca?'', se intreaba, exasperat, Spruill.

Cetatenii prinsi cu testicole agatate de masina risca pana la 250 de dolari amenda si confiscarea ''bijuteriilor''.

Producatorii testicolelor de taur nu sunt insa ingrijorati si declara ca, numai anul trecut, au vandut cateva sute de mii.

A.E.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=2676&data=2008-01-17