< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MONDEN - luni, 27 aprilie 2009

Probleme in cuibul Columbeanu? Iri si Moni, fotografiati in compania altor parteneri decat jumatatile lor

Noi probleme "de comunicare" pentru cuplul de la Izvorani? Se pare ca, de saptamani bune, Monica si Irinel Columbeanu nu mai au interese comune atunci cand vine vorba de distractie, asa ca au inceput sa iasa separat. In timp ce Iri a lipsit o perioada din prim-planul vietii de noapte bucurestene, Monica este la fel de prezenta ca si pana acum in cluburi si la mondenitati, informeaza "Cancan".

Vineri noapte, Moni a iesit cu fetele la clubul Fratelli, unde s-au distrat pana dupa miezul noptii. Sotul ei nu a venit, insa si-a trimis un "spion" - pe Miko, nasul lor de cununie - care le-a insotit pe fete la cea de-a doua destinatie, zona Sala Palatului. La ora doua, Monica si amicele ei au parasit clubul si au facut o noua oprire la un pub din centrul Capitalei, unde s-au distrat pana spre dimineata. Se pare ca gasca fusese invitata la aniversarea unei prietene de-a Monicai care implinise 30 de ani, mentioneaza sursa citata.

De altfel, se pare ca si Irinel reuseste sa se distreze de minune si fara partenera sa oficiala, si ca atare, iese singur in oras, asa cum s-a intamplat si sambata seara. Potrivit "Click", Iri si-a facut aparitia intr-un club din Capitala, in jurul orei 1 noaptea si in cateva minute, pe canapeaua de piele pe care s-a asezat milionarul de la Izvorani au venit doua fete inalte, una blonda si una bruneta.

Daca blonda sexoasa se pare ca l-a plictisit destul de repede pe Irinel, nu acelasi lucru s-a putut spune despre focoasa bruneta. Fata nu a stat prea mult pe ganduri si, usor, usor, s-a apropiat de miliardar, stand aproape toata noaptea lipita de el, noteaza jurnalistii de la "Click".

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=26497&data=2009-04-27