< Imprimare >      ZIUA ONLINE - SPORT - sambata, 11 aprilie 2009

Hagi: "Pentru mine ar fi o onoare s fiu antrenorul echipei naionale"

Fostul internaional roman Gheorghe Hagi a declarat, duminic, la Iai, c este decis s antreneze din nou din var, ins a infirmat eventualele propuneri primite de la FRF pentru postul de selecioner, dei a admis c nu ar refuza echipa naionala, transmite corespondentul NewsIn.

"Sunt hotrat s antrenez din nou incepand din var. Acum am terminat cu Academia de Fotbal i vreau s antrenez. Dac va fi o ofert, o voi analiza cu atenie. Deocamdat, doar presa m-a propus la echipa naional. Le mulumesc celor care m-au propus s fiu selecioner, dar decizia o vor lua cei de la FRF. Nu este o alegere uoar i sper s se ia cea mai bun decizie. Pentru mine ar fi o onoare s fiu antrenorul echipei naionale. Dac va fi s primesc o ofert, o voi lua in considerare", a declarat Hagi.

Fostul antrenor al Stelei a mai spus c nu este normal ca echipa ro-albastr s rateze viitoarea ediie a cupelor europene. "Atunci cand am plecat de la Steaua, am spus c aa se va intampla. Din pcate, Steaua este intr-o situaie delicat i este nevoie de o analiz serioas. Sper s se schimbe ceva. Steaua este o echip european i trebuie s joace in Europa, deci nu ar fi normal s rateze o cup european", a fost de prere Hagi.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=25589&data=2009-04-11