< Imprimare >      ZIUA ONLINE - RELATII SI RELATIONARI - sambata, 11 aprilie 2009

Sexul in apa, alunecos... de periculos!

Oricat ar parea de tentant, sexul in apa nu este atat de simplu ca saritul intr-o piscina, noteaza askmen.com. De fapt, amorul in apa este destul de periculos, mai ales pentru femei, din mai multe motive. Iata cateva dintre ele:

Apa nu e prietena cu prezervativul

Daca ai de gand sa folosesti prezervativul, in timp ce faci sex in cada sau intr-o piscina, afla ca apa si latexul nu se prea impaca. Apa fierbinte si clorul pot scadea rezistenta prezervativului. Cu alte cuvinte, e bine sa folosesti alte metode de protectie daca vrei sa experimentezi amorul in apa.

Ai nevoie de lubrifiant, desi esti in apa!

Cand te gandesti la sex in apa, ti se poate parea ca lubrifierea e asigurata dar nu e chiar asa!Dimpotriva, apa spala lubrifiantul natural pe care-l produce vaginul, iar acest lucru produce disconfort femeii. Un lubrifiant pe baza de silicon, care nu se dizolva in apa, este ideal.

Acestea fiind spuse, sa trecem la detalii mai fierbinti...

Sexul in piscina

Dupa ce rezolvi problema cu prezervativul si cu lubrifiantul, poti sa ai parte de iubire acvatica in... piscina. Nu in cea publica, daca nu vrei ca, daca esti femeie, sa ai parte de o infectie genitala, din cauza apei cu prea mult clor.

Sexul in mare sau apa sarata

Apa sarata si vaginul nu sunt cei mai buni prieteni! Iar nisipul, nici atat. Daca totusi simti nevoia de aventura in apa, asigurati-va ca amandoi ramaneti cupicioarelepe pamant si ca valurile nu sunt prea mari si puternice...

R.P.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=25576&data=2009-04-11