< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - vineri, 3 aprilie 2009

Crin mizeaza pe dilema lui Geoana: "E vazut drept primul adjunct al lui Basescu"

Presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, va avea o contradictie de rezolvat in momentul in care va incepe campania electorala pentru alegerile prezidentiale, a declarat, vineri, la Galati, presedintele PNL, Crin Antonescu, citat de Agerpres.

Seful liberalilor s-a referit la faptul ca Mircea Geoana se va prezenta, probabil, electoratului, ca o alternativa la actualul presedinte, insa, in acelasi timp, electoratul l-ar putea vedea ca pe ''primul adjunct al lui Basescu, membru al echipei sale de conducere''.

''Aceasta contradictie va trebui rezolvata de Mircea Geoana'', a spus Crin Antonescu, apreciind ca din partea liderului PSD se va astepta, in campania electorala, la un discurs civilizat.

Cat priveste actuala coalitie de guvernamant, presedintele PNL i-a adus critici virulente, denumind-o una ''perversa, impotriva naturii'' si care, ''probabil, nu va rezista mai mult de momentul alegerilor prezidentiale''.

Presedintele PNL Crin Antonescu s-a aflat, vineri, la Tecuci, unde a participat la inaugurarea cabinetului parlamentar al deputatului galatean liberal Victor Paul Dobre.

Crin Antonescu a mai participat la deschiderea noului sediu administrativ din comuna Munteni si la inaugurarea mai multor corpuri de cladire ale scolii din comuna Corod.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=24911&data=2009-04-03